τα νέα μέλη της οικογένειάς μας



Το κέντρο Εξωσωματικής του Μητέρα καλωσορίζει τα νέα μέλη του.

Το εργαστήριο εμβρυολογίας μου είναι ένα από τα πιο γνωστά της χώρας, πάντα πρωτοπόρο και μπροστά στις εξελίξεις σε κάθε νέα μέθοδο και τεχνική που εφαρμόζεται παγκοσμίως. Παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ερευνητικό επίπεδο. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα καθώς και σε αργίες. Ενώ σύντομα πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του για όσους θέλουν να εξυπηρετηθούν και απογευματινές ώρες.

Η δουλειά μας απαιτεί καινούργιες συνεργασίες και χαίρομαι που το νέο προσωπικό δημιουργεί ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο εργαστήριό μου. Πέρα από το νέο νοσηλευτικό προσωπικό και δύο νέα εκπαιδευόμενα μέλη, που κάνουν μεταπτυχιάκες σπουδές στην εμβρυολογία, έχουμε και τους παρακάτω έμπειρους εμβρυολόγους.

Η Αφροδίτη Σιαλακούμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Εργάζεται ως κλινικός εμβρυολόγος από το 2003 και από το 2008 είναι μαζί μας στο τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μητέρα. Παράλληλα ολοκληρώνει το Μεταπτυχιάκο της στη Διασφάλιση Ποιότητας.
Είναι μέλος της ΠΕΚΕ (Πανελλήνια Ένωση Κλινικών Εμβρυολόγων) της ΠΕΒ ( Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων), της ALPHA (Ένωση Βιολόγων Επιστημόνων Αναπαραγωγής) και της ESHRE (Ευρωπαικής Ένωσης της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας).

Η Μαζοκοπάκη Κατερίνα ( Κλινικός Εμβρυολόγος ) γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης.
Σπούδασε στο τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπόνησε την Πτυχιακή της εργασία στο Τμήμα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης της Κλινικής Μητέρα στην Αθήνα, με Θέμα « Έλεγχος Τοξικότητας Υλικών σε ένα Εργαστήριο IVF ».
Από το Μάιο του 2007 εργάζεται μόνιμα ως Κλινικός Εμβρυολόγος μαζί μας.

G. Palmer

ποιοί είμαστε : οι εμβρυολόγοι
http://www.kosmogonia.gr/15_00_about.htm

Ο ρόλος του εμβρυολόγου
http://www.kosmogonia.gr/40_02_rolegr.htm

Comments

Popular Posts