Ελληνοαλβανική συμμαχία

Takimi i parë ndërmjet
Obstetërve / Gjinekologëve
Të Shqipërisë – Greqisë

SPITALI HYGEIA TIRANË HYGEIA HOSPITAL TIRANA

Πρόσφατα έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών μαιευτήρων-γυναικολόγων στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ” στα Τίρανα.

Στις 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο “ΥΓΕΙΑ” Τιράνων επιστημονική ημερίδα με θέματα που αφορούσαν τόσο την ιατρική εμβρύου και την λαπαροσκοπική χειρουργική όσο και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Ο σκοπός της ημερίδας αυτής ήταν να φέρει στο μαιευτήριο Τιράνων όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον τομέα της μαιευτικής-γυναικολογίας, αλλά και μια ευκαιρία συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών Ιατρών.

Το “Hygeia Hospital Tirana” μια επένδυση 60.000.000 Ευρώ - η μεγαλύτερη στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας στην Αλβανία - αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο αναφοράς για όλη την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην Αλβανία, αλλά και στις γειτονικές χώρες.

Με θέμα την εξωσωματική γονιμοποίηση μίλησε ο κ. Καραντζής επιστημονικός υπεύθυνος της μονάδας IVF του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και ο διευθυντής του εμβρυολογικού τμήματος της μονάδας IVF του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ κ. Palmer, ο οποίος έκανε λόγο για το σύγχρονο εργαστήριο και την αναγκαιότητα του σήμερα.

Τέλος, ο κ. Palmer τόνισε ότι θα υπάρξει μια έντονη συνεργασία και υποστήριξη της μονάδας εξωσωματικής στα Τίρανα.

Udhëzime për të sëmuret IVF
Fekondimi artificial me fjalë të thjeshta! Fekondimi artificial me fjalë të thjeshta!
Fekondimi artificial - Hapi i pare Fekondimi artificial - Hapi i pare

Comments

Popular Posts