NEA

ΑΛΛΟ ICSI……………………AΛΛΟ PICSI
Όσον αφορά την θεραπεία των υπογόνιμων ζευγαριών με μικρογονιμοποίηση (ICSI) ,έχει προταθεί το PICSI (Physiologic ICSI) ,το οποίο έχει καταστεί πολύ χρήσιμο αφού χρησιμοποιείται με σκοπό την επιλογή μόνο των ώριμων σπερματοζωαρίων που προορίζονται για μικροέγχυση μέσα στο ωάριο.
Η χρήση του PICSI βασίζεται σε ένα ειδικά σχεδιασμένο τρύβλιο βασισμένο στην ιδιότητα των ώριμων και με μη κατακερματισμένο DNA σπερματοζωαρίων να προσκολλόνται σε μία πρωτεΐνη που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ।

ΛΙΝΚ

------------------------------------------
Η Τεχνολογία DNA μικροσυστοιχιών
Η Τεχνολογία DNA μικροσυστοιχιών* επιτρέπει στους επιστήμονες την ανίχνευση ανευπλοειδιών και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ο σωστός αριθμός χρωμοσωμάτων στο ωάριο ή στο έμβρυο.
Πώς δουλεύει; Η τεχνολογία μικροσυστοιχιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιλογή εμβρύων που περιέχουν τον φυσιολογικό αριθμό χρωμοσωμάτων, δηλαδή τα ευπλοειδικά έμβρυα. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα ευπλοειδικά έμβρυα έχουν αυξημένες πιθανότητες να οδηγήσουν σε επιτυχή κύηση.
Η τεχνολογία μικροσυστοιχιών χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση ανευπλοειδιών στα κύτταρα σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης του ωαρίου ή του εμβρύου।

ΛΙΝΚ

Comments

Popular Posts