Go Αντώνη ! Go



To Global Biking Initiative είναι μια διεθνής ποδηλατοπορεία φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το 2011, θα διοργανωθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά και ο προορισμός κάθε χρονιά είναι το Dusseldorf Γερμανίας. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από υπαλλήλους της Vodafone Γερμανίας και γρήγορα εξαπλώθηκε σχεδόν σε ολόκληρο το κόσμο με μοναδικό στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, χρησιμοποιώντας ως μοναδικό μέσο μετακίνησης…το ποδήλατο.

Tuesday, 25 January 2011 Ξεκινάμε...

Η ομάδα έχει ήδη συσταθεί:
16 ποδηλάτες, και ο δικος μας Αντώνης Μαυρίκιος M.D Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ

Κάθε χρόνο η Ελληνική αποστολή συγκεντρώνει χρήματα από δωρεές και φίλους τα οποία και διαθέτει στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης. Τα προηγούμενα χρόνια (2009 και 2010), πάνω από 9,000€ συγκεντρώθηκαν ενισχύοντας έτσι έμπρακτα το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Μετά από κάθε ταξίδι, οι Έλληνες ποδηλάτες επισκέπτονται το Χωριό, συνομιλούν με τα παιδιά και μοιράζονται μαζί τους τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν μέσα από τη ποδηλατική τους “περιπέτεια”.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι μέσα από αυτή την ιστοσελίδα να κρατάμε το ενδιαφέρον ζωντανό και να κρατάμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις, τους φίλους και τους υποστηρικτές μας।

Good Luck Antoni!


Comments

Popular Posts