Αέρας ανανέωσης στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ

Αέρας ανανέωσης στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, το οποίο άνοιξε τις πύλες της ανακαινισμένης Αίθουσας Τοκετών.

Με τα εγκαίνια της νέας Αίθουσας Τοκετών, το Μαιευτήριο ΛΗΤΩ ολοκλήρωσε το έργο της ριζικής ανακαίνισης των χώρων του, τηρώντας την υπόσχεσή του για συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό στις υπηρεσίες του.

Τελευταίας γενιάς εξοπλισμός, άνετοι χώροι και όμορφο περιβάλλον εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα μοναδικών υπηρεσιών στις γυναίκες που το εμπιστεύονται, όπως ο τοκετός στο νερό, τοκετός “σαν στο σπίτι”, yoga, ψυχολογική υποστήριξη, μαθήματα προετοιμασίας τοκετού από έμπειρες μαίες και βελονισμός για εγκύους.

Οι παραπάνω πρωτοποριακές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την υποστήριξη και προώθηση του μητρικού θηλασμού, τη συγκατοίκηση του βρέφους 24ώρες το 24ωρο με τη μητέρα (rooming in), τη φροντίδα των καταξιωμένων ιατρών αλλά και του έμπειρου νοσηλευτικού προσωπικού, αναδεικνύουν το ΛΗΤΩ ως ένα μαιευτήριο «οικογενειακού χαρακτήρα» που ανταποκρίνεται με ανθρωπιά και αξιοπιστία στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΛΗΤΩ, μαιευτήρας –γυναικολόγος κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος «Είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνονται τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που υποδηλώνουν αφενός το σεβασμό προς την ιατρική κοινότητα και αφετέρου το συναίσθημα ότι πρέπει συνεχώς να προσφέρουμε στη γυναίκα που μας εμπιστεύεται, χωρίς μάλιστα να μετακυλύουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο το οικονομικό κόστος που συνεπάγονται αυτού του είδους οι μεταρρυθμίσεις. Η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική του Μαιευτηρίου- προσαρμοσμένη στη δύσκολη οικονομική συγκυρία – φανερώνει ότι το ΛΗΤΩ συμπαραστέκεται έμπρακτα στο νέο γονιό- όπως άλλωστε και τα 40 τελευταία χρόνια- χωρίς όμως να τον στερεί από την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών του».

Comments

Popular Posts